Известие

Collapse
No announcement yet.

мнения за поведение на 159 при зимни условия..!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стоянски дай да ги видим тея джанти...дай инфо за тях, снимка модел..
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• ето този модел, някой ги беше показвал скоро

2 от джантите са чисто нови (4-5 месеца), 2 са 4 годишни, едната е ожулена за съжаление, но не е драматично

правички са

търся да й сложа някакви 16ки, че вече искам по-меко возене, а разликата се оказва, че е драматична във возията

навит съм и на някакъв бартер

sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        ето този модел, някой ги беше показвал скоро

2 от джантите са чисто нови (4-5 месеца), 2 са 4 годишни, едната е ожулена за съжаление, но не е драматично

правички са

търся да й сложа някакви 16ки, че вече искам по-меко возене, а разликата се оказва, че е драматична във возията

навит съм и на някакъв бартер

Бате не прави тази грешка,ще сбъркаш много ако я качиш зимата на 16-ки..................в Сф поне няма каране,питай Боян/Баунсър/ А и аз ти го казвам от личен опит,първата зима карах с 16-ки и ми беше достатъчно
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Бате не прави тази грешка,ще сбъркаш много ако я качиш зимата на 16-ки..................в Сф поне няма каране,питай Боян/Баунсър/ А и аз ти го казвам от личен опит,първата зима карах с 16-ки и ми беше достатъчно
          ами аз мислех на някакви високи гуми да я сложа просто ? не се ли лекува така ситуацията ?

ПС: как обаче пишем във форума на бъдни вечер уахахах болни мозъци еййййй
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            ами аз мислех на някакви високи гуми да я сложа просто ? не се ли лекува така ситуацията ?

ПС: как обаче пишем във форума на бъдни вечер уахахах болни мозъци еййййй
            Че ко да праим кат сме се намуали .............. Ми аз бях с 205/60/16 и колата беше ниска,сега с 225/50/17 е друга бира,знам че не е много разликата но я има и явно е достатъчна
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Чакам си 17-ките след Нова Година
              Обувам и едни нови гуми на любимата и вече ще съм щастлива и доволна

Вчера ,след като покарах доста из града и установих,че Дядо Коледа е донесъл нови,още по-големи дупки по варненските улици,се почувствах щастлива,че не настоявах (да се чете че не изнудвах за OZките точно зимата
              Няма друга такава разорана нива като село Варнево
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                Чакам си 17-ките след Нова Година
                Обувам и едни нови гуми на любимата и вече ще съм щастлива и доволна

Вчера ,след като покарах доста из града и установих,че Дядо Коледа е донесъл нови,още по-големи дупки по варненските улици,се почувствах щастлива,че не настоявах (да се чете че не изнудвах за OZките точно зимата
                Няма друга такава разорана нива като село Варнево
                Вярно е,като добавим и адската мръсотия,мизерия и сол..
                Аз тази зима не издържах и прибрах колата,случи се че точно я бях измил обстойно и хвана зимата,та се случи в гаража и си остана там.Движа се с една алтернатива под прикритие,с която пак си личи че съм от набутаните фенове на талянски трошляци(мислещи по този начин всички що се возят от голф нагоре).....!!!
                Та по темата,кои и какви са джантите...На стоян джантите ли взе..
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• На колегата alfageorgi
                  джантите чакам с нетърпение

ето тези са

Иначе и моята си спеше щастливо в гаража,докато бяха снеговете.
                  Господин Кмета не сметна за нужно да се почистват улиците и щях да бъда като " Снегориночка "
                  Направо ми се плачеше,като опираше на всеки коловоз ,повече няма да си го причинявамДа не говорим какъв лед беше навсякъде
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    На колегата alfageorgi
                    джантите чакам с нетърпение

ето тези са

Иначе и моята си спеше щастливо в гаража,докато бяха снеговете.
                    Господин Кмета не сметна за нужно да се почистват улиците и щях да бъда като " Снегориночка "
                    Направо ми се плачеше,като опираше на всеки коловоз ,повече няма да си го причинявамДа не говорим какъв лед беше навсякъде
                    Верно аз метнах линка в темата на Иво за джанти,те са същите като моите,перфектни са,в смисъл запазени са,а и не стоят лошо според мен.
                    Аз си търся 18-ки за лятото,като 17-ките ми остават за зимни.
                    Да са ти честити новите джанти,и продавай по-скоро тези еленови рога..
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Честито пожелавам! Дано ти се харесат...в сенговете и аз карам 156-цата...нищо не чистят, ужасно е!
                      sigpic

Comment

• Харесват ми и добре стоят
                        Лятото и аз съм на 18-ки,(пак спици )
                        Много ми допада по-твърдата возия
                        Още само няколко дни с "рогата"

Пепи,мерси !

В снеговете бях пеша (ако мръднех изобщо от нас )
                        Хих-и и в този ред на мисли,какво е щастлива блондинка(т.е -аз ) ?
                        Тази,на която Молът е през булеварда

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Честито пожелавам! Дано ти се харесат...в сенговете и аз карам 156-цата...нищо не чистят, ужасно е!
                          Абсолютно,особено ti,няма нужда да си ебаваш колата,при положение че имаш друго какво да караш.
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• 159-та се справя с всякакви снегове без да се замисли...като танк. Ни и 156-та е ок, гумите са хубави и внимавам.
                            Мн приятели ми се чудят...защо като видя сняг и излизам с 156-та...върви обясни защо...
                            Вярно съм малко странен...ма ме взеха на базик.
                            Края на февруари ще дойде нейното време..и пак ще цепим шортите
                            sigpic

Comment

• Е,то как да караш като никъде не чистят
                              Завали ли (във Варна ) и нещата излизат извън контрол.
                              Не мога да кажа как се държи на сняг ,но на лед си беше преживяване

Comment

• Завали ли снежеца, слагам греблото и минавам на щат към пътното...
                                Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

Working...
                                X